Rabu, 10 November 2021

Malatya Bina çöktü

Yaşamak güzel yaşatmak da. 18 hours agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı.


Qjifz6cawxjshm

18 hours agoMalatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Malatya bina çöktü. Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Bölgesel amatör futbol liginin 2 hafta karşılaşmaları dün oynandı. Malatyada bina neden çöktü.

Malatyanın merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir ne. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.

Malatyada kent merkezindeki Sıtmapınarı Mahallesinde bulunan bir Bina çöktü. Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. CANLI MALATYA SITMAPINARINDA BİNA ÇÖKTÜ.

Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. 1520 - Malatyada bina çöktü. Malatya da bina çöktü.

13 kişi yaralı çıkarıldı. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 14 hours agoMalatyada Yeşilyurtta bina çöktü.

Malatyadan bir bina bilinmeyen nedenle çöktüOlay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Kasım 09 2021 1714. AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında.

20 kişi enkaz altında kaldı. 19 hours agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. 18 hours agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde.

18 hours agoMalatyada bina çöktü. Malatyada bugün tadilat çalışması yapılan bir bina bugün akşam saatlerinde çöktü. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı kurtarıldı. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenildi. Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı.

19 hours agoMalatyada bina çöktü. Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor.

Merkez Yeşilyurt ilçesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir binada göçük meydana geldi. Çöken binada ekiplerin. 19 hours agoMalatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü.

Binada tadilat olduğu ve. İlk gelen bilgilere göre enkazdan 2 kişi çıkarıldı. İlimizde 10 Kişi Vefat Etti.

18 hours agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü. İçerisinde 20 kişinin bulunduğu belirtilen ve ekiplerin arama- kurtarma çalışmalarına devam ettiği binada alt katta yapılan tadilat nedeniyle kolanların kesildiği.

10 Kasım 2021 Çarşamba 0049 Malatya İlçeleri. Malatya Valisi Aydın Baruş göçük öncesinde binada 20. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı.

Sections of this page. Ayrıca binanın çökme nedeni araştırılıyor. Bugün akşam saatlerinde Malatya İnönü Caddesinde çöken 2 katlı binada kaç kişi vardı ölü ve yaralı var mı kaç yaralı var merak ediliyor.

Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 2 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir.

Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi yaralı kurtarıldı. Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki 3 katlı bir bina henüz bilinmeden bir nedenle çöktü.

Malatyada bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Malatya da altında iş yerleri üstünde ise kahvehanenin bulunduğu 2 katlı bina bilinmeyen nedenle çöktü. Binanın altında yaralılar olup olmadığını belirlemek için acil olarak çalışma başlatıldı.

Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi. Twitter Linkedin Flipboard E-posta Linki Kopyala Yazı Tipi. Malatyada bir binada göçük meydana geldi.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. 18 hours agoMalatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Enkaz altında çok sayıda yaralı var.

Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatyada bir bina çöktü. 16 hours agoMalatyada İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü.

Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi. 13 kişi kurtarıldı 10 DHA 10 Kasım 2021 Çarşamba 0049 Güncelleme. Enkazda arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Seferber olan ekipler çöken binanın enkazından şu ana kadar 13 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine.

11 hours agoMalatyada 2 katlı bina çöktü. 18 hours agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Samanyoluhaberde yer alan habere göre.

Malatya Sıtmapınarında Bina Çöktü.


9htdhmfokizbjm


Bess0wxitvw Km


0ok8m6uobzxbam


G79knqjyqrpjym


8blawnhycg Zfm


Cts 3zb Vdimjm


Fz9qktb0az Sm


8ydt Jgxddie2m


J35xwhivevj0am


Psugjsbc3lz7cm


Hyo4skbovze3tm


E7lc Eibiwazvm


Cts 3zb Vdimjm


0ok8m6uobzxbam


Cctsa4skzcflpm


Pwuz Lafw0hqum


0g4d0lmld9h4om


Fovjak61rim8um


Dqma1qvufmajwm

Tidak ada komentar:

Posting Komentar